So nice happened! Mustikka quessed nearest in my blog giveaway about my summer holiday (I am having my 21. summer holiday working with the same employer and Mustikka quessed 20.) Now she had a blog giveaway about how many candles does she has in her birthday cake. I quessed 35 and that was the right answer (there were three of us who had the correct answer). For the prize she will stitch something for me for Christmas and that is absolutely great because I love Christmas presents.

Hauska yhteensattuma! Mustikka arvasi blogiarvonnassani lähimmäksi, että monesko kesäloma saman työnantajan palveluksessa minulla on tänä kesänä. Mustikka arvasi, että 20. ja oikea vastaus on 21.
Mustikan blogikilpailussa taasen piti arvuutella montako kynttilää hänen synttärikakkuaan komistaa ja minä arvasin 35, joka oli siis oikea vastaus (meitä oli kolme onnekasta, jotka arvasimme oikein).

Eli vuoroin vieraissa :) Minulle on siis tulossa jotain kivaa viimeistään jouluksi. Aikataulu on erittäin sopiva - minä kun rakastan joululahjoja!