Ihmeiden aika ei ole ohi! Olin todella jo sitä mieltä, että tämä posti oli menetetty tapaus (lähetetty minulle 18.8., saapui 8.9.). Mutta vähän oudosti tämä lähetys kylläkin tuli eli se oli putkahtanut postilaatikkoomme tänään jossain vaiheessa aamun sanomalehden ja klo 8.00 välillä. Meille päivän posti jaetaan vasta 11.30 paikkeilla. Kuka postin siis toi? Epäilen, että se on jaettu väärään osoitteeseen ja kenties tämä ihminen on ollut matkoilla ja kotiuduttuaan löytänyt postia, joka ei hänelle kuulu ja tiputtanut sen vaikkapa töihin lähtiessään meidän postilaatikkoon. Nyt te ajattelette, että onpa pitkälle mietitty ja mahtaakohan olla näin... mutta voin kertoa, että olen parin viime vuoden aikana vienyt monen monta kertaa meille jaettuja vieraiden ihmisten posteja takaisin postiin tai heidän postilaatikoihinsa (viimeisin viime viikolla). Omia postejani olen töistä tullessani jopa poiminut pihalta maasta. Joten minä uskon, että tuo Sewandso-postikin on ollut jossain ihan muualla nämä pari-kolme viikkoa, kuin postin hyllyllä.

Mutta onneksi tämänkin lähetyksen matka päätyi lopulta oikeaan paikkaan ja tässä on saaliini (muitakin ostoksia oli, mutta lahjojahan en voi näyttää :)

Kuvassa näkyvä Nalle Puh-malli oli vain "taustapahviksi" laitettu mukaan, mutta ihan kiva malli. Tiedä vaikka joskus pistelisin...

Above you can see what I have ordered from Sewandso (there is something else too, but they are for present, so no picture of them :). The package finally came this morning :) But there is something strange about this... it came very early in the morning and our post is delivered daily about 11.30 am. Many times we got other peoples mail, which I of course bring to the right owner or back to the postoffice. I believe this mail has also gone into the wrong house and that person has brought it early in the morning to our mailbox.