Ilmeisesti näitä ei ikinä ole tarpeeksi! Tässäpä viimeisimpiä lehtiostoksia.
*** I shall never have too many cross stitch magazines. Here is some of the latest purchases.


Tässä kuvassa näkyy myös Käsityökorista tilaamani kiiltävä aida (tilasin neljää eri väriä,  kun olivat tarjouksessa). Olen ihastunut näihin kiiltoaidoihin, sillä niihin on kiva pistellä onnittelukortteja (ja joulukortteja).
*** I bought glittering aida in four colours. I love to stitch cards (birthdaycards, Christmascards etc) to glittering aida-fabric.


Vielä en ole ehtinyt lehdistä edes suunnitella, mitä pistelisin, muuttorumba vie ajan. Mutta odottakaapas vain, kun pääsemme muuttamaan ja olen asettautunut uuden työpöytäni ääreen, niin siellä voi syntyä vaikka mitä. Täytyy vähän vihjata, että kaikenlaista on tullut tehtyä loppuvuodesta ja nyt alkuvuodesta asia on jo edennyt aika pitkälle. Kohta kuuluu... :)
*** We are moving this weekend to a new house, so I have not had time to even plan, what to stitch from these new magazines. But when we have settled us to a new home, I will sit down to my desk and plan all kind of things... I have already been doing some secrets and soon they will come "out"...