Minä olen vain rakentanut ja pistellyt vaihtoja, joten on tuo uusien juttujen tilaaminen jäänyt pitkäksi aikaa. Asiahan piti korjata, joten pari päivää sitten tilasin ristipistotavaraa Violariumista ja Kirjokkaalta sekä taas jättipaketin Sew and so:lta. Nyt malttamattomana niitä odottelen. Laitan sitten kuvaa tänne blogiin, mutta taaskaan en ihan kaikkea voi kuvata, sillä osan tilasin tämän vuoden synttärivaihtoja varten.

Huomenna aloitan työt puolen vuoden vuorotteluvapaan jälkeen. Ihan ok mennä töihin. Asiaa helpottaa se, että teen koko vuoden lyhennettyä työaikaa eli pääsen jo 13.30 töistä joka päivä (perusteena lain sallima mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa, kun lapsi on 1-2 luokalla).

Tänään kävimme miehen kanssa raksalla kokoamassa lasten huoneisiin komeroita. Pojille tuli vain vaatekomerot, mutta tytölle tulee sen lisäksi laatikostoa ja avohyllyä + tasoa. Tytön ovet ovat kiiltävät valkoiset ja pojilla maalatut valkoiset. Kalusteet on keittiöfirmasta. Ei oikein löytynyt sopivia valmiita komeroita/kokonaisuuksia.

Tämä vuokra-asunto on irtisanottu joulukuun aikana, joten muutamme siis tämän kuun lopulla. Uskomatonta sanoa, että muutamme tässä kuussa! Eihän tätä meinaa todeksi uskoa. Vielä pitäisi pinnistää ruokapöytä, sänky, nojatuoli ja sänkyhankinnat. En ole ehtinyt niitä vielä kauheasti miettiä. Ruokapöytä ehkä on helpoin, se on melko varmasti Artekilta yksi Aallon malli, mutta nuo muut on vielä hakusessa. Pojalle löysin kotimaisen vuodetuolin Stemmasta, mutta en tilannut vielä. Saa poitsu itse valita verhoilun. Askossa oli yksi nuorille sopiva vuodetuolimalli, mutta se oli kiinalainen tuoli, joten se jäi kyllä kauppaan. Vuodetuoli on tosi näppärä. Siinä on huoneeseen nojatuoli ja kun tulee kaveri yökylään, siitä saa sängyn.

*** I haven´t ordered cross stitch things for a long time, so I thought it is time! I ordered magazines, charts etc from Violarium, Kirjokas and Sew and so. Now I am impatient waiting for my orders.

Tomorrow I shall go to work after half years break. That is ok and it is easy to go to work, because I will work only half time (8.00-13.30). In Finland you may do this, if your child is at first or second grade at school.

We shall move to our new house this month. It sounds so great to say "this month". We have waited for this moment for so long. I still have a lot to do choose furniture etc. but I have some in my mind.