Olen pähkähullu ristipistoilija. Logiikalla "kyllähän talonrakentaja ehtii myös pistellä" olen tilannut pari päivää sitten Sew and so-nettikaupasta http://www.sewandso.co.uk/  mallikirjoja ja kittejä ja nappejakin taisi tulla mukaan. Royal mail-sivuilla pakettikoodi näyttää, että lähetys on jo postitettu Suomeen, joten tulossa on!

Ja kävin myös tilaamassa Ranskasta 
http://www.defilenaiguille.fr/ kasan De fil en aiquille-lehtiä. Ne on niiiiin ihania lehtiä, että vaikka en ehtisi malleja pistellä, niin nautin niiden selaamisesta - se rauhoittaa ja on kiva suunnitella mitä niistä voisi toteutaa ja miten!
(Pikku lisäys vielä, en osaa pätkääkään ranskaa, mutta tilaaminen onnistui ihan hyvin, sillä oli aika looginen ja pystyin "arvaamaan" mitä tietoja mihinkin kohtaan kirjoittaa).

I am a crazy cross stitcher. All though I am building a house with my husband, I still think I have time to stitch something too! And so I ordered chart books, kits and buttons from  http://www.sewandso.co.uk/ . The Royal mail Internet-site shows that my packet has been sent to Finland so I am expecting it next week.

I also visited the site
http://www.defilenaiguille.fr/ and ordered magazines. I can´t speak any french, but I managed to order. It was quite easy because I could "quess" what to write in the form.