Kiitos Lennulle mieluisasta lahjasta!

Lennu oli huomannut, että olen lahjahullu ja siksipä hän oli käärinyt kaikki lahjan tuotteet yksittäispakkauksiin, ja sain lisäjännitystä avaamisesta. Kivasti ajateltu. Paperitkin olivat ihanaa Tilda-sarjaa.

*** From Lennu I got this wonderful Christmas present swap. She knows I am exciting to open presents, so she had wrapped all present in a single package - I got open many presents :)
2176517.jpg

Pikkupaketeista kääriytyi kaunis tähtikoriste, käsin tehtyä suklaata, punaista nauhaa, tilkkukankaita viimeistelyyn, iki-ihana pistelty joulutyyny sekä iso joulukankaanpala, josta on jo "tilaus sisässä". Tyttö haluaa, että teen siitä hänelle ensi jouluksi tyynyn omaan huoneeseen, siinä kun on hänen lempivärinsä, punainen ja turkoosi. Kiitos Lennu lahjoista, kirjeestä ja kauniista kortista. Toivotan sinulle oikein hyvää uutta vuotta ja tapaamme maaliskuussa.

*** I got a beatiful star decoration, hand made chokolade, red ribbon, fabrics and Lennu had stitched a very beautiful Christmas cushion. I also got Christmas-fabric which my daughter wants to be used for her Christmas cushion for her new room (red and turquoise are her favourite colours).
2176520.jpg