No nyt on salat tulleet julki, sillä Jaana (hänellä ei ole blogia) on saanut viimeisen SRPY-lähetyksen ja hän lähetti minulle ihanan kiitospostin, ex-srpy -ystävälleen, kuten hän kirjoitti :) Hän piti kaikista lähetyksistä ja tässä kuvat nähtäväksi.

Ensimmäinen postitus syyskuussa. Automne-kortti, joka on samalla ristipistomalli. Pieni syysaiheinen mallikirja ja kolme lankatokkaa. Paketoitu suklaalevy. Vihreää ja viininpunaista askartelukangasta. Pari lankakerää. Käsipeili, johon pistellään kansi. Syysaiheisia serviettejä.

Vihjailevaa välipostia ja mukana ristipistoaiheinen muistilehtiö.


Toinen varsinainen lähetys lokakuussa. Pistelin Jaanalle heijastimen (oma malli ja lähetin mallin myös hänelle). Kokeiltavaksi ristipistotyö, jossa ruudut valmiiksi värimääritelty. Lizzie Kate:n malli. Suklaa pistellyssä kääreessä (myös oma malli ja tästäkin liitin Jaanalle mukaan mallin).


Jaanalla osui syntymäpäivä lokakuulle, joten synttärilahjaksi lähetin hänelle Marjolein Bastinin mallin ja viimeistelyyn perhosaiheista kangasta.Seuraavaksi lähti taas välipostia. Pieni suklaapatukka ja pisteltävä kirjanmerkki.


Marraskuun lähetys (viimeinen). Käsinvärjättyä kangasta ja lankaa sekä kivinen sydännappi. Pisteltävä saksikoriste (syysaihe, josta Jaana pitää). Koristenauhapaketti. Enkeli-joulukoriste. Ja tietysti kirje, jossa kerroin vähän itsestäni ym.


Viimeiseen lähetykseen pistelin Jaanalle myös joulukortin (koira-aiheinen, koska haukut on Jaanan lempieläimiä).


Oli taas tosi kiva SRPY-kierros!