Tänään kävin Tampereella mm. Lundia-myymälässä. Olemme päätymässä Lundian valkolakattuihin hyllystöihin. Niistä saa suunniteltua vaikka minkäkokoisia kirjahyllyjä ja tv-tasoja haluaakin ja lisäksi saa käytäntöä helpottavia lisäosia, kuten esim. cd- ja dvd-liukutasoja, jakolevyjä jne.

Olen etsinyt kiihkeästi kirjahyllyä sekä työhuoneen säilytysjärjestelmää uuteen taloomme. Tuntuu, että nykyään myydään hyllyjä vain koristeita varten ja jos olenkin löytänyt täyspuisia kirjahyllyjä, ne ovat aina olleet joko tummia tai sitten liian romanttisia meidän sisustukseen (esim. Boknäs, Bjöknäs, Villinki). Toinen vaihtoehto Lundian rinnalla on ollut Muurame, mutta pettymyksekseni sekin on tehty vain kalustelevystä (ainakin ne kirjahyllyelementit). Jos haluaisin kalustelevystä tehtyjä kirjahyllyjä/säilytysratkaisuja, ostaisin ne murto-osalla Muuramen hinnoista jostain Maskusta tai Sotkasta. Eli Lundia on nyt aika vahvoilla.

Kävin myös lamppuja katsastelemassa. Ruokailutilaan olen suunnitellut Yki Nummen 70 cm Lokkia, mutta kun sitä katselin ja asiaa pohdin, niin on se kyllä aikamoinen pölynkerääjä, vaikka onkin todella ihana valaisin! En nyt ainakaan vielä sitä ostanut. Harkitsen senkin takia, että tuttavallani on tuo valaisin ja hänellä se on kellastunut. En viitsi maksaa yli 400 euroa valaisimesta, joka muuttaa aikojen saatossa väriään :(

Poikkesin Radio-kirppiksellä ja sieltä löysin muutaman paidan Emmalle, Tupperin snacks-lokerikon ja ihanan kamalaa retrokangasta.

Osuin myös lankakauppaan, jossa myytiin myös ristipistomallivihkosia ja tämä tarttui mukaan:
1975372.jpg