Tänään on ollut jotenkin rankka päivä ja kaiken kukkuraksi nuorimmainen ja keskimmäinen kinasteli urakalla. Sitä ei muut uskoisi, että voi vuorotteluvapaallakin näin väsyä. Mutta kun hoitaa kotihommat, lapset, ruokaostokset, kaluste- ja sisustustarvikeasiat ja joululahjat koko suvulle ym. niin voin vannoa, että hetkeäkään en saa vain olla. Olen varmaan ihan piipussa tammikuun alussa, kun palaan töihin. Mitäköhän siitäkin sitten tulee? Tammikuussa on sitten muuttorumbakin ja se on varmaan yhtä kaaosta koko kuukausi. Miettikäähän nyt - umpiväsynyt nainen, työt alkaa, samaan aikaan pitää hoitaa muutto ja kaikki siivoukset uudessa ja vanhassa kämpässä jne. Toivottavasti saan suvulta ja kavereilta paljon apua sitten! Se on päivän selvää, että muuttaminen uuteen omaan taloon tulee olemaan todella upeaa. Sitä on odotettu niin monta vuotta.

Olen päivittänyt sivuja toivelistani sekä raksaprojekti. Huomasin, että tuo käsitöitäni -sivu on jäänyt vallan päivittämättä. Täytyy joskus ottaa se työn alle. Välikommentti: vanhin muksu toi juuri nenän alle 10- enkun sanakokeesta. Ihanaa, kyllä tuo heti sai vähän paremmalle tuulelle.

Käsitöitä en ole ehtinyt tehdä lahjoiksi niin paljon kuin olisin halunnut, mutta aina jotain pientä ehtii kuitenkin. Niistä voin laittaa kuvia joulun jälkeen tuonne käsitöitäni -sivulle.