Meillä oli Leenan kanssa kahdenkesken sovittu joululahjavaihto ja sain häneltä ihanan joululahjan.
Tämä paljastui paketista ja pussukoiden sisältöön oli päästävä äkkiä käsiksi!

*** Leena and I had a swap of our own and I got so lovely Christmas present from her.
2176511.jpg

Pussukoista löytyi kivoja kankaita viimeistelyyn, pala pistelykangasta, nauhoja (sain myös limen väristä siksak-nauhaa, joka on ollut hankintalistallani), nappeja, Bent Creekin Winter snapperland The Villa -malli, Mill Hillin Snow Charmer -malli, sekä kaunis itse tehty joulupussukka. Pistelty joulukoriste on todella kaunis ja väritkin minun lempivärejäni (yksityiskohtainen kuva alla). Kiitos Leena tuhannesti ja oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi. Tämä kaksin sovittu vaihto oli todella mukava. Mitä itse laitoin Leenalle, löytyy tämän postauksen lopusta.

*** I got fabrics, ribbons, buttons, Bent Creek´s Winter snapperland The Villa-chart, Mill Hill´s Snow Charmer-chart and she had stitched me a magnificent Christmas decoration. Thank you Leena for so much.
2176512.jpg

Lähikuva Leenan tekemästä joulukoristeesta.
2176577.jpg

Minä lähetin Leenalle leivosvuokaan tehdyn pistellyn joulukoristeen sekä pistelin myös joulukoristeen, jonka mallina on hänen blogistaan bongaamani kuva Leenan kodista. Innostuin myös tekemään muita joulukoristeita, huovutettu sydän jääkaappimagneetti sekä huovasta tehty joulukuusi, jota yritin tehdä vähän Tilda-tyyliseksi. Namuakin oli mukana ja punareunaista aida-nauhaa sekä kaksi isoa nappia, jääkaappimagneettiaihio ja pitsinauhaa.

*** These I sent to Leena. The decoration on the right corner up on the picture I designed my self and the idea I got from Leena´s blog whrer she had a picture of their house, click here to see the picture.
2176604.jpg

Tässä muutama lähikuva
2176613.jpg

2176616.jpg

2176617.jpg

2176619.jpg