Täällä meidän kaupungissa on sellainen meininki, että joulukankaita ei saa ennenkuin on liian myöhäistä. Siis jotta ehtisi ennen joulua hyvissä ajoin tehdä lahjoja. Olen kysynyt parista kangaskaupasta (ei niitä taida täällä ollakaan kuin kolme) ja eilen vastattiin, että joulukankaat tulevat loka-marraskuussa, ehkä vasta marraskuun alussa. Jotain viime vuotisia olisi "varaston perällä", mutta eivät olleet kiinnostuneita niitä sieltä hakemaan.

Minulla olisi aina välillä aikaa tehdä lahjoja (lähinnä tarvitsisin kankaita viimeistelyyn) nyt, mutta tiedän, että raksalla tahti vain kiihtyy ja ennen joulua en enää pysty joululahjoihin aikaa käyttämään. Tietysti saan liikkeistä vaikkapa punaista yksiväristä tai jotain puna-valkoruudullista kangasta, mitä voi toki käyttää, mutta kun haluaisin JOULUkangasta. Olenko minä jotenkin liian ronkeli vai mistä johtuu, että kun haen jotain tiettyä, sitä en saa...

Tänä vuonna kyllä hamstraan erilaisia joulukankaita niin, ettei tarvitse ensi vuonna vinkua, kun "mitään ei saa" :)


Hesalaiset ja tamperelaiset hoi! Vierailen HKI ja TRE tässä lähiaikoina. Onko siellä hyviä kangaskauppoja, joissa valikoimaa löytyisi ympäri vuoden? Jos on, niin jättäkää ihmeessä liikkeen nimi ja mahdollisesti myös osoite.