Tänään oli onnen päivä. Sain jouluvaihdon upean paketin Irmeliltä ja lisäksi sain Tilkkumuorilta kovasti kiitoksia lähettämästäni jouluvaihtopaketista.

Katsokaa mitä ihanaa Irmelin lähettämässä paketissa oli!

I got this wonderful Christmas gift from Irmeli.


Tässä lähikuva ihastuttavasta joulukoristeesta ja ehdottomasti minun lempiväreilläni toteutettu.
This has been stitched with my favorite colours - how nice from Irmeli to pay attention to this also.


Tässä kuvassa näkyy jouluvaihdon yksi osa eli yllätys. Irmelin yllätys minulle oli nalle, jolle hän oli pistellyt essun. Tämä on siis kertakaikkiaan - ja tässä kohtaa kaikki ylistyssanat - mahtava ylläri. Toivelista-sivullani olenkin toivonut, että saisin itse tehtyjä joulukuusenkoristeita. Sinne kuuseen tämä nallukkakin päätyy ainakin joulun ajaksi. Samoin tuo ihana koriste, ellen sitten laita sitä keittiöön. Kuuseen päätyy myös SRPY:ltä saamani pistelty koriste, ks. kirjoitus 19.9.08, joka sopii värimaailmaltaankin todella hyvin tämän uuden uutukaisen koristeen kanssa!

Kiitos tuhannesti jouluvaihtopaketistasi Irmeli.Nalle oli pakattu lahjapaperiin, joten en tietenkään nähnyt nallea ennenkuin avasin paketin. Täytyy nyt tähän väliin kertoa, että olin alun perin ajatellut, että en avaa yllätystä, vaan kun se tulee, laitan joululahjoihin ja avaan vasta aattona. Mutta kun tänään sain jouluvaihdon, en tietenkään pystynyt odottamaan vaan avasin yllätyksenkin suit sait. Ja hyvä niin. Nyt voin pitää nallea koristeena koko joulun odotusajankin.

Kirjeessään Irmeli vihjaili minulle yllätyksen sisältöä näin:
Se mikä kätkössä luuraa, voi olla pieni tai suuri ja monille ystävä rakas. Saattaa se olla karhea tai pehmeä ja mukana jopa juhlissa ja retkillä. Tuottaa se monille iloa ja onnea, toisinaan myös lohtua. Monta on myös nimeä tällä... niin mikähän se voisi olla?

JOULUVAIHTOPAKETTI JONKA LÄHETIN * A GIFT I SENT
Minä lähetin paketin Tilkkumuorille ja hän kirjoitti olevansa tosi tyytyväinen saamaansa pakettiin. Lähetin hänelle joulukoristeen "tontut piilosilla", joka on oma mallini, enkeli-kitin ja viimeistelyyn Tilda-kangasta, syötävä juttu oli Pentikin appelsiinipiparit ja saajan lempivärin mukainen juttu oli Pentikin pyyheliinan pidike (näkyy kuvassa piparipaketissa kiinni). Yllätys oli tunnelmallinen luontoaiheinen pikku taulu, jonka löysin joulumyyjäisistä (kuva viimeisenä).

This I sent to Pirkko. The Christmas decoration is my own design.


Lähikuva joulukoristeesta


Lähikuva yllätyksestä