Lauantaina kävin Wetterhoffin joulumyyjäisissä sekä Hämeen linnalla joulumyyjäisissä. Aika laihaksi jäi saalis. Kaikkea ihanaa kyllä oli tarjolla, mutta kun nyt en viitsi ostaa mitään uutta sisustustavaraa meille ja toisekseen joululahjat on jo paketeissa, joten tein vain katselukierroksen.

Tänään kävin vielä yksissä joulumyyjäisissä ja sieltä ostinkin sitten kassillisen tavaraa. Myyjä oli vanha rouva ja luulen hänen olleen Tupperimyyjä ja luopuneen hommasta ja nyt myi vanhaa varastoa pois. En tiedä, mutta semmoinen vain tuli mieleen, kun hän niin halvalla myi Tuppereita, siis uusia sellaisia. Nämä ostin:

2144986.jpg
4 mukia (joita meillä on ennestään iso kasa, mutta ei koskaan lapsiperheessä riittävästi) sekä niihin pillikannet, 11 kpl munakuppeja, joista yksi avattuna kuvaan tuon vihreän rasian vieressä, kolme maustesirotinta (huom. tummansininen/sininen väri on tärkeä pointti näissäkin ostoissa), piparimuotit kotelossa (kauhan vieressä) sekä ihana jouluinen purkkisarja. Yhden muovimukin ja tuon upean kauhan sain kaupan päälle! Ja hinnat olivat tosi edullisia. Mukit kansineen 1 e/kpl, munakupit 0.50 e/kpl, rasia 2 e, sirottimet 1 e/kpl, piparimuotit 0.50 e/setti ja jouluinen purkkisetti 10 e.

Joulupurkit on tosi hauskat. Jos purkit asettelee oikein, toiselle puolelle syntyy lumiukkokuva ja toiselle puolelle joulukuusi.
2144990.jpg

2144996.jpg