Olen perjantaina ja eilen postittanut syntymäpäivävaihtoja ja tänään postitan kaksi ystävänpäivävaihtoa. Vielä odottelen kahta syntymäpäivävaihtoa saapuvaksi itselleni, ei ollut vielä maanantain postissakaan.
*** I have posted two birthdaypresent (swaps) on Friday and Monday. Yet I am waiting for two presents to come for me, I had my birthday on Sunday. Today I am going to post two Valentine´s day swaps.

Tämän paketin lähetin Mialle ja hän kertoi blogissaan pitäneensä lahjasta, joten lähettäjälläkin on hyvä mieli :)
*** This birthdaypresent I sent for Mia. She told she liked it!

Nuo puunapit, jotka kuvassa näkyvät, ovat Aarikasta ja ne ovat suomalaista lämpökäsiteltyä koivua. Tosi ihania nappeja, vinkkinä vain, käykäähän Aarikassa tutustumassa.
*** The buttons on the picture are made of Finnish wood and they are so lovely, even taste is good :)

Tässä vielä Mialle pistelemäni kortti paketin päällä.
*** In this picture you can see the birthdaycard I stitched for Mia.


Minulla osui noista neljästä lähetettävästä syntymäpäivävaihdosta kolme alkuvuoteen (1 tammikuussa ja 2 helmikuun alussa), joten homma on yhtä lahjaa vaille valmis minun osaltani. Siihen viimeiseen onkin aikaa...

Ystävänpäivää vietän tänä vuonna poikkeuksellisesti. Yleensä en ole kummemmin noteerannut, mitä nyt tekstiviestejä on lähetelty. Mutta tänä vuonna em. vaihtojen lisäksi lähetän kortteja ystävilleni ja lisäksi varasin lauantai-illaksi pöydän kreikkalaisesta ravintolasta ja kutsuin paikalle 6 ystävää. Tosi kiva juttu, sai innostuneen vastaanoton ja itsekin odotan lauantaita hyvän seuran ja ruuan merkeissä (kreikkalainen on minun ehdotonta lempiruokaani).
*** This year I reserved a table from a creek restaurant (I love creek food) and invited 6 friends to join me. I am looking forward for Saturday night and good company with delicious food!