Ritva, yksi ihana oupsilainen pistelijä on kuulemma nyt "roskittanut" kaikki oupsilaiset (OUPS = Oulun seudun pistelijät (meniköhän oikein ?) ja lähetti tänne etelän naisellekin oman pistelyroskiksen. Tämä oli niin täydellinen yllätys, että en tosiaan tiennyt tämmöisen postin tulosta yhtään mitään. Voitte arvata, että kun tulin töistä ja avasin kuoren, oli hymy korvissa pitkään. Ritva kirjoitti, että tämä on täysin pyyteetön lahja ja hän halusi yllättää. Jännä yhteensattuma on se, että minä juuri töistä tullessani jätin postilaatikkoon eräälle pistelijälle, jonka blogia luen, yllätyksen postin vietäväksi! Eikö ole aikamoinen yhteensattuma, että itsekin olin samoilla asioilla juuri tänään kun Ritvan posti tuli minulle! Mutta kuka on se henkilö, joka minulta todennäköisesti huomenna postia saa...???

Ritvalle soitin heti, kun olin yllätyksestä vähän toipunut. Kiitin häntä ja juttelimme kuulumiset. Oli kiva vaihtaa kuulumisia. Kiitos kiitos kiitos tästä lahjasta joka lämmittää sydäntäni ja helpottaa langanpätkien kanssa sohvalla pistellessäni (niille kun ei ole tähän asti ollut paikkaa, vaan olen niitä siihen viereeni kasannut. Ihan vain joskus (?) langanpätkät ovat myös unohtuneet sohvalle).

Roskiksen saa laitettua kuvassa näkyvällä tavalla tuolin selkänojalle ja siitä sitten vain tiputtelee langanpätkät sen kätköihin. Näppärää eikös vain. Mikäli oikein muistan, Ritva on roskiksen ihan itse ideoinut! Valitettavasti Ritvalla ei ole blogia, mutta olette varmaan muiden oupsilaisten blogeissa näitä nähnyt...

1245241314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähikuvassa - Close picture
1245241331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

*** I don´t know if I can translate this in English, but I´ll try... Ritva, one stitcher I met in Violarium´s cross stitch weekend in March, sent me a bag for floss left overs. This mail was a complete surprise for me! She told in her letter that now she has made these for every stitcher in Oulu (situated in northern Finland) and wanted to surprise me and a couple else southern stitchers. She did a great job, the colour is one of my favorite. The bag is placed to the chair´s arm and when you cut the floss, you can put the left over in the bag. Isn´t that ingenious? If I remember correct, she has designed this her self. Ritva, thank you so very much. This present warms my heart and it is very useful for a stitcher :)

It was a funny coinsidence with this... Today on my way home I stopped in the post office and left a mail for a stitcher whom blog I read. This mail will be a complete surprise for her! And when I get home, I self am having a surprise mail like this :) :) but who is the person who probably tomorrow is getting my package?