Nappasin tämän Mintsin sivulta ja hän oli napannut tämän Lumikiteen sivulta. Hauska, teki mieli tehdä itsekin.

KUVAILE
Kukkaroasi: Ruskea nahkalompakko. Aika uusi, sain joululahjaksi. Ei sisällä käteistä, pelkästään osoittaa olevani korttien kuningatar.
Hammasharjaasi: Pinkki Pepsodent, pehmeä harjaksinen.
Päivittäisiä korujasi: Kaikki yleensä hopeaokoruja tai Pilgrimiä.
Kännykkääsi:Ihka uusi Nokia, ei hajuakaan mikä malli, mutta kiva litteä, pieni. Päältä kullanvärinen ja takaa tummanruskea.
Tyynyliinojasi: Beigen sävyiset, napit päissä.
Huonettasi: Huone jossa nyt olen, on meidän olohuone. Edessäni on ikkuna. Seinät on yllätyksellisesti valkoiset. Ikkunassa ruskeat pellavaverhot. Beige sohva, jossa siirrettävä rahiosuus. Työpöydän kansi on lasia, muuten se on valkoinen. Kirjahyllyt on Askon Atlas-sarjaa (jota ei enää tehdä, ikävä kyllä). Kirjahyllyt on niin täynnä kirjoja, että pitää kohta alkaa niitä pinoamaan lattialle. Katossa kaksi "kynttiläkruunua" ja lattia VM Carpetin iso vaalea matto.
Aurinkolasejasi: Ruskeat, isohkot, merkki on Pierre Gardin.
Shamppootasi: Louis Vidmerin Remederm.
CD-stereoitasi: Ei mitään käsitystä. Kaikenlaisia vekottimia on talossa. Minulle riittää, kun löydän jonkun luukun johon cd:n tungen sisään ja painan play.
Lävistyksiä: Kolme korvista ja yksi napakoru 
M
itä on päälläsi: Jackpotin pyjama
Voisin vielä lisätä, kun Mintsillä kani piti meteliä, että täällä ei ole kania tai muitakaan eläimiä, mutta mies tuossa istuskelee lattialla, katsoo telkkaa ja tuhoaa uskomattomalla antaumuksella Polly-namipussia.