Olen ollut koko viikon nettipimennossa, sillä uudessa kodissamme ei vielä nettiyhteydet toimineet eikä työpaikan yhteyksistäkään ollut apua, sillä olimme tytön kanssa sairaina tiistaista lähtien ja siis kotona vain makoilimme sängyn pohjalla. Loppuviikosta, torstaina ja perjantaina minua ilahdutti ristipistoryhmien syntymäpäivävaihdot, joista kaksi ehti perille ennen syntymäpäivääni. Yhdestä sain jo viestiä, että tulossa on, mutta yksi paketti on vielä "karkuteillä".
*** I had my birthday on 8th of February. I have attendet for four birthdaypresent swaps this year. I got two gifts in time, and the other two are coming on monday or tuesday so I am in a thrill still for a couple of days...

Leena lähetti minulle kauniin LHN:n mallin, käsinvärjättyä lankaa, pari lankapuolaa ja suloisen pistellyn koristeen, joka löysi paikkansa keittiön ikkunalta. Kiitos ihanasta lahjasta!
*** This lovely gift I got from Leena. Isn´t that LHN´s chart beautiful?


Mintsiltä taasen sain kangasta pistelyyn sekä pienen palan ruusukangasta viimeistelyyn, Tilda-sarjan ruusunappeja ja neuloja, jotka olivatkin tosi tervetulleita! Tuo pistelykangas on tosi kaunis ja väri vähän vaihtelee, olisikohan käsinvärjätty? Suurkiitos lahjasta.
*** From Mintsi I got these lovely things.Ristipistoaiheinen oli tämäkin lahja, jonka sain ystävältäni Liisalta ja täytyy sanoa, että olihan tämä uskomaton yllätys! Kolme ristipistomalli-kirjaa väriteemoiltaan punainen, roosa ja sininen. Todella upeat kirjat. Olen näitä joskus ihaillut Akateemisessa ja nyt nämä ihanuudet sain omakseni! Kiitos kiitos.
*** These three cross stitch books were totally surprises! I got these from my friend Liisa and I am so happy to get these books.