Enpä ole ehtinyt blogiini kirjoitella. Olen palannut töihin ja vaikka teen lyhennettyä työaikaa (pääsen klo 13.30 töistä), tuntuu, että aika vain on niin kortilla. Muuttopäiväkin tässä lähestyy eli 31.1.-1.2. viikonloppuna muutetaan (viimeistään).

Pistelyrintamalla kyllä tapahtuu aina kun on viisikin minuuttia aikaa. Minulla on tulollaan kaksi syntymäpäiväswappia ja kaksi ystävänpäiväswappia helmikuun alkupuolelle ja aakkosvaihtoakin pitäisi jo alkaa pistelemään.

Sew and so:ltakin tuli tilaukseni ja voi mitä ihanuuksia. Laitan kuvaa, kun jonain kauniina päivänä ehdin niitä kuvata! Eilen piti kuvata, mutta kiertelimme miehen kanssa jääkaappeja ja pakastimia syynäämässä. Jos otamme Festivon, asia on selvä, mutta jos emme, niin sitten emme oikeastaan tiedä mitä otamme. Huoh. No, Aeg ja Miele ovat nyt ykkösasemassa Festivon jälkeen. Ja ehkä myös Electrolux, se kun on tehty Ruotsissa, joten sehän on melkein kuin suomalainen tuote. Festivo nyt tietysti olisi suomalainen.

Lundian kalusteet tulivat pari päivää sitten, joten kohta pääsemme minunkin ompelupistettä kasaamaan. Että tällaista muuttorintamalla ja pistelyrintamalla :)