Kirjoituksessani 31.10. kerroin, että tänä vuonna aion hankkia melkein kaikki lahjat kirppiksiltä (tai tehdä itse, mitä vain ehdin). Aika hyvin on lahjoja löytynyt ja paketoinninkin yritän hoitaa mahdollisimman pitkälle kierrätysperiaatteella. Tässä muutamia esimerkkejä.

Saksalaista lahjapaperia, ostettu kirpparilta. Kortin tein leikkaamalla lahjapaperista yhden kuva-aiheen.
2087701.jpg

Paperi on jotain käärepaperia ja pieni kranssi koristeena on kirpparilta, maksoi 25 senttiä. Ja jos joku nyt ihmettelee, että miksi julkaisen kuvan niin, että lahjan saajan nimi näkyy, niin saa näkyäkin ja oikein toivon, että sisareni käy täällä blogissa lukemassa tämänkin kirjoituksen ja näkee lahjakuvan. Saapahan kitua kahta kauheammin! Hän on samanlainen lahjapiinasta nauttiva "lahjojen odottaja masokisti" kuin minäkin :)
2087714.jpg

Lahjan saajalle kortti antaa vihjeen sisällöstä. Kirjoja, hyväkuntoisia sellaisia, löytyy tosi hyvin kirppareilta! Kuva on leikattu jonkun huonekalukaupan kirjahyllymainoksesta.
2087723.jpg

Tässä kuvassa kirpparilta löytyneitä koristeita ja pyörä jouluaiheinen rasia, johon oli tosi näppärä paketoida lahja! Rasia maksoi 50 senttiä.
2087736.jpg

Ja lopuksi yksi esimerkki pikkulahjoista, joita viljelen varsinaisten lahjojen mukaan. Puurokuva leikattu Pentikin jouluesitteestä.
2087755.jpg