Täällä ei ole paljoa tapahtunut. Minä olen ollut petipotilaana potemassa hirmuista flunssaa. Nyt on askartelut ja käsityötkin jääneet. Huoh. Juuri nousin tuolta sängyn pohjalta, keitin kahvit ja kävin sähköpostien kimppuun. Huomena on tarkoitus mennä töihin.

Muuten viime aikojen kuulumisista voisin kertoa, että joululahjoja on kaapit täynnä ja suurin osa niistä on itse tehtyjä. Kuvia en valitettavasti voi laittaa tänne blogiin, kun lahjojen tulevat onnelliset saajatkin käyvät täällä lueskelemassa. Mutta joulun jälkeen sitten julkaisen kuvia väkerryksistä.

En oikein tiedä mihin noita lahjoja piilottaisin. Varsinkin sisareltani on vaikea piilottaa mitään. Hän onnistuu aina vahingossa löytämään lahjani. "Mitäs täällä paperikassissa on"... tai "Olikos ne sun käsityöt täällä laatikossa". Hän haistaa lahjansa! Tai sitten kun olen ostanut/tilannut jonkun tosi nappijutun, hän kertoo innoissaan juuri ostaneensa samaisen tavaran. Meillä on ihan liian samanlainen maku! Aina me bongataan samat asiat joka paikasta - kaupoista, tavarataloista, netistä, verkkokaupoista, postimyynneistä. Yritä siinä sitten ostaa jotain yllätyksellistä. Mutta siis, kun teen itse, pääsen yllättämään! Ja onneksi nämä minun työni ovat myös erittäin haluttuja lahjoja.