Näissä ihanissa tunnelmissa vietimme joulua sisareni kotona - meillä kun tämä oma koti on tulevan muuton takia epäjouluisessa asussaan. Vaikka kyllähän sitä joskus näkee punaista, kun noita muuttolaatikoita on joka puolella :) Sisareni luona oli todella ihana joulutunnelma, he kun sisustavat maalaisromanttisesti.

*** These pictures shows you how lovely it looks at my sister´s home where we spent the Christmas eve.
2176438.jpg

Tässä äitini tekemä suussasulava joulukakku.
2176447.jpg

Joulurahkaa! Eli luumurahkaa ja piparimuruja. Najm.
2176502.jpg

2176496.jpg

Siskolle tekemäni joulukalenterilahja eli pieni matto, oli lyhdyn alla tosi kaunis.
*** This "carpet" I made for my sister at the Christmas calender swap.
2176510.jpg

Lahjakasa, josta löytyi lahjat meidän perheelle, sisarelleni ja hänen miehelleen sekä mummille ja papalle. Loput lahjat me saimme sitten joulupäivänä, kun vierailimme mieheni vanhempien luona.
*** Presents, lots of presents.
2182368.jpg

Olen ollut kiltti tyttö sillä joulupukki muisti minua varsin runsain lahjoin tänäkin vuonna. Taisin viime vuonnakin kirjoitella lahjani ylös, joten tehdäänpä se tänäkin vuonna:
Marimekon kumisaappaat, Gantin neule, Calvin Kleinin sukat, Mexxin neulekokomekko, Pentikin poro, lahjakortti kreikkalaiseen ravintolaan, 100 euron lahjakortti Sokokselle ("for shopping" oli mieheni kuoren päälle kirjoittanut :), lahjakortti kylpylään ja kylpylän ravintolaan, rahalahjojakin tuli toista sataa, joilla saan ostaa "jotain mieleistä" oman mieleni mukaan, 4 raaputettavaa arpaa, joista voitin jokaisella 5 euroa (uskomaton arpaonni), saunatyyny, sangallinen rautalankakori, Murre-terrieri tarvikepakkaus, laatikollinen askartelutarvikkeita ja lankoja, rautalanka-kori kynttilöillä, Marimekon kansio, Remeksen uusin kirja Pyörre, pyjama, joulutaulu, rannekoru, itse tehtyjä kuusen koristeita, naisten lehtiä salmiakin kera, käsivoidetta, jalkavoidetta, Meidän koti-muistikirja, Fazerin talvi-suklaarasia + muita suklaita ja namuja, keittokirja ja tietysti joululahjavaihdot, joista oma postaus.

Osa lahjoista oli todella huolella paketoitu ja kortitettu, kierrätysteemaakin oli käytetty. Lahjapaketit olivat tosi nättejä. Tässä muutama otos:
*** The most beautiful wrappings:
2176467.jpg

2176490.jpg

2176471.jpg

Kiitos ihanista lahjoista ja toivottelen hyvää uutta vuotta kaikille!