Tässäpä kuvaa ostoksista (ja salaisuudet on kuvasta poissa :)
*** Picture of the shoppings I have made (the things for the birthdayswap, valentine´s day swap are not there :)


Tilasin Sew and so:lta taas kaksi lokerikkolaatikkoa lisää. Ne on niin hyviä nappien, helmien ym. pienien säilytykseen ja tykkään, kun materiaali on kirkasta, niin siitä näkee läpi. Tuossa vasemmalla nappien päällä näkyvät härpättimet ovat lankapallojen tekoa varten. Malleja tuli osteltua sekä pellavalankoja. On vähän suunnitelmissa pistellä pellavasta kasviaiheisia malleja ja tehdä niistä pussukoita vessaan (esim. pumpulille).
Yksittäispaketeissa olevat langat ovat tuoksuvia lankoja. "Secret parfume" -setti on DMC:n ja siihen kuuluu lankojen lisäksi mallikirjanen. Ja muutama lehtikin kuvassa näkyy, niistä löytyy lisää ihailtavaa. Mikään maailman aika ei riitä tälle harrastukselle!
*** I have made some shopping. Two boxes for the buttons and beads, cross stitch magazines, the things above the Mill hill buttons are for making bom boms, charts, linen floss, DMC´s secret parfume kit (the flosses has different smells). I know there is not enough time in the world to do all the lovely cross stitch works there are!