Olen maltillisesti hurahtanut retroon. Tänään tein uskomattomia löytöjä kirppiksellä.

Tässä kuvassa osa löydöistäni kuivumassa pesun jäljiltä.


Ja tässä saaliini jo kuivuneena :) Kolme Sarviksen muovikippoa läpinäkyvillä kansilla. Meille tulee uuteen taloomme työhuoneeseen punaista ja nämä istuvat kuin nenä päähän hyllyille säilytysrasioina. Aaro tahtoo huoneeseensa vihreää ja hänellekin löytyi yksi Sarviksen vihreä kippo kansineen. Pyörä kippo on Karhumuovi OY:n. Nämä kipot olivat 1 e/kpl. Punainen aterinteline maksoi 0.40 e ja se toimii nyt hienosti kynätelineenä! Arabian uunivuoka oli 10 euroa ja Aarikan pikkuinen peltitarjotin euron. Naureskelin tuossa, että meikäläiselle on kavereiden helppo ostaa joululahjoja - sen kun menee kirppikselle ja ostaa euron muovipurkin, niin minä olen onneni kukkuloilla. Heh. Ensimmäisessä kuvassa pestynä nurin päin kuivumassa oleva Arabian vuoka on Kairaa ja se oli tuotannossa 1969-1985.


Mutta löydöt eivät loppuneet tähän. Tämä lamppu on oikea helmi ja se menee uudessa kodissamme Emman huoneeseen, joka sisustetaan tietysti myös Marimekon kankailla ja tämä lamppu on kuin tehty siihen huoneeseen. Oikea helmi ja hintaa oli vain 12 euroa. Mainittakoon vielä, että lamppu on tosi hyväkuntoinen!
 

Ja löydöt jatkuvat vielä - nämä Tupperwaren kulhot löytyivät Emmalle säilytysrasioiksi ja hintaa oli isommalla 3.50 e ja pienellä 2.50 euroa. Rasiat on sen näköisiä, ettei niitä ole edes käytetty. Epäilen, että nämä ovat jotain Tupperin teemajuttua, koska en ole ennen nähnyt. Jos joku tietää, niin jätä kommentti :)


Aikaisempia löytöjä kirppikseltä
Tässä vähän vanhempia kirppislöytöjä. Arabian Taika-sarjaa (mustikka). Ollut tuotannossa 1976-79. Yhteensä 60 e.
Tupperin iso säilytysastia 2 eurolla. Jauhoille vai muroille tarkoitettu? Jos tiedät tai kerro miten itse hyödynnät tätä isoa Tupperia, jätä kommentti.