No niin! Tänään tuli syntymäpäivävaihdon lahja Mialta ja katsokaahan mitä ihanaa hän oli minulle lähettänyt. Tuo tyyny on uskomattoman hyvää käsityötä, miten joku osaakin pistellä ja  ommella noin. Yritin oikein tiirata jotain moitittavaa kohtaa, mutta eipä löytynyt :) Helmetkin on niin jämptisti laitettu, että ei voi kuin ihailla. Kiitos ihanasta lahjasta!
*** Today I received a wonderful birthdaypresent from Mia. She had stitched me a lovely pillow which is done so well, that I just looked at it for a long time.Tässä vielä lähikuva, jossa näkyy helmireunusta.
*** A closer picture from the pillow, you can see the beads.Sari kirjoitti edellisen postauksen kommenteissa, että hän on se, joka on lähettänyt minulle nyt kateissa olevan synttärilahjan. Sari on sen postittanut siten, että olisi pitänyt olla perillä ennen synttäreitäni eli viime viikon perjantaina. Mutta siis vieläkään posti ei ole tullut. Menenkin tästä Sarin blogiin ja ehdotan, että hänen kannattaisi nyt tehdä kysely postille tuosta lähetyksestä. Alkaa ihan hirvittämään, että mihin se on voinut joutua!